Bloggbok

Det skulle ju va grymt att ha sån självdiciplin att man kan blogga varje dag, så att det rullar på lixom, därför skaffar man en blogg bok där man kan skriva ner alla ideér och strukturera upp blogginlägg. Ska prova och se om det funkar! Och dessutom älskar jag att köpa anteckningsböcker, köpte massor när jag var mindre, haha!

Liseberg here we come!

Imorgon om exakt en vecka så kommer jag och Alva befinna oss på ett utav världens bästa ställen. Man blir som en liten unge på julafton, om du nån gång sett mig på Liseberg så har jag förmodligen nästan sprungit över dig påväg mot balder eller kanonen. Det är magiskt, och även om du är ledsen innan så blir du glad när du kommer fram. Djupt va? Ääe, men nästa tisdag. Då jävlar ska vi åka så att mjälten trillar ut! (vet inte vart den sitter) Vi är varken blåmesar eller gröngörlingar, vi åker allt och går gasten också såklart! Tack för mig!:)

Ät mitt bajs

Hej alla bajskorvar!
Nu är de såhär , det är ny design och jag bloggar med sofia.
Min nya blogg polare :D
chillllll , jadå.
På senaste tiden har det inte hänt mycket varit i stallet med Emma .
Det var as chill , kolla på de nya fölisarna , skitsöta.
Åker till sofia i morgon då :D awesome, hon ska hjälpa mig att färga mitt hår blont , och i morgon ska hon förhoppningsvis köpa lila hårfärg , så blir de lila dipdye för hela slanten.
Absolut.
standard.
Some pic
INSPIRATION
Bilder lånade ifrån weheartit.com

Om

Min profilbild

Helloooooooo mothafuckersssssss 😍

RSS 2.0