Varit och besökt mini kennel!

Min farmor känner en som har uppfödning och vi var där och hälsade på idag, det var många fler hundar men det blev inga bra bilder för dom bara sprang runt, söta var dom iaf, två veckor gammal valp längst upp här:)


Challenge video!


Video är på g!! /Sofia

Har vart ensam hemma hela dagen så jag tänkte varför inte spela in ett videoinlägg? Jag hittade lite olika challenges att göra, t.ex chubby bunny, enjoy! (VIDEON KOMMER I NÄSTA INLÄGG)


Lasse hästen /Sofia

Våran nya hest, fd travare, kunde trava i 70km/h... Herrgud..


Karlsborg!


Lite grejemojer /Sofia

Lite teckningar som jag gjort i nian på bilden när inget annat har funnits att pyssla med. (Jag tror en av dom ska föreställa en häst men vem fan vet)


Feeling royal i min nya tröja

Så idag väckte pappa mig med att slänga ett paket från posten på mig, och paketet(!) ... Innehöll denna helt awesome "Teenage Runaway" tröjan. Helt amazing. *feeling fab*


Det är riktigt ös

Och med ös menar jag regn. Det regnar alltid på midsommar. Men glad midsommar ialla fall, det började regna när vi tog bilden så vi sprang in och då märker jag att jag ser ut som ett monster täckt av blommor. Men men!


Jag gjorde en ful liten smygkrans /Sofia

Tusenskönor är typ min favoritblomma. Och prästkragar, som i princip är en förstorad version av tusenskönor, men dom har inte lika fint namn ju! Vadå krage på en präst liksom? Tusen skönheter låter ju mycket snitsigare!


Jag är överallt

Ibland typ mitt i natten när jag inte kan sova för att jag har vänt på dygnet så gör jag collage med bara massa selfies för att det är skoj.


Titta jag är så kreativ / Sofia

Nej jag skoja jag såg detta på weheartit för ett tag sen. Min tapet på bilden är fab.


Bara ge mig en panda mössa /Sofia

Jag vill ha den. Bara för att. Gå hemma i och känna mig pandastik. Väldigt fab.


Vine ju

Följ mig på vine då? Denna "nya" (den är inte alla ny jag vet) app är my new obsession. >>> Sofia Albin


Hei på er

Barnet i hängslebyxor önskar alla en helfestlig sommar.

Följ mig på instagram för annars får ni ingen bra sommar. @sofiaaalbin


Sofias senaste instagrammisar

Twister glassar rosa marängfluffar, kattungar med smyg-rymdbakgrund, djupa bilder på maskrosor och sköldpaddshästar tillsammans med slutprojektet i bilden. Allt i sin ordning.


Om

Min profilbild

Helloooooooo mothafuckersssssss 😍

RSS 2.0