Som glitter mot min kind.

/Alva

Dagens unicorn/Alva


I MORGON FYLLER JAG ÅR /ALVA

 

buhu/Alva

Sofia åkte precis hem , de suger.
 
Vill bara säga de att jag har världens bästa vän , vi har varit med om allt med varandra , vi har kännt varandra sen 3:an ,men de känns som om vi har kännt varandra sen jag var 0.
 
Hon är så jävla bäst , saknar henne så jävla mycket nu. Har aldrig någonsin haft en så bra polare som dig , du är bäst och roligast och allt , utan dig skulle jag fan inte ens leva idag.
 
Du är fan allt. Du är jämt där även när allt är skit , och jag finns jämt där för dig när allt är skit för dig . Du är min livsglöd , inget jag bara säger som alla andra fjortisar.
Jag ska fan gifta mig med dig , vem behöver killar liksom.
Fuck it , jag gifter mig med min besti.
Jag älskar dig min bästa hipster kompis sofia , hela vägen från mitt hjärta <3
 
Den här låten tillägnar jag till dig, varenda litet ord. 
 
 
 

Sorgligt att åka hem..

Usch.. Va alldeles för länge sen vi sågs och det var alldeles för lite tid att träffas på, bättre än inget såklart men det är sorgligt att åka hem. Sitter och deppar lite på bussen faktiskt. Fina flygplan och rondell prydnader får ni bild på. Saknar redan min bästis jätte mycket


Wanna be Marilyn Monroe..?

(Också för några dagar sen) Lätt hänt när man går med håret i en bulle.. Herregud vilket .. Fluff?


För några dagar sen

Så va det nutella på min plattång. Varför? För att.. Sofia. Kommer lukta bränd choklad när jag ska platta håret.


Vad som händz i sommar!

/Alva

aaaaavaaa


Travel to Alva like a mupp


Är på g!

På g till Alva! :D YEY!! Har filmat lite på bussen och måste se ut som en riktig turist när jag hänger mig ut i gången för att filma vägen framför bussen.. Jaja! Alvas födelsedags present fraktar jag runt halsen, Harry Potter halsbandet! Och jag kände att jag ville visa upp mitt gula örhänge och mina naglar. Tyckte att ni behövde se det. Mkt trevlig dag detta!


HEJDÅ

Att säga hejdå
 
Att säga hejdå till en person som betyder världen för dig gör så förbannat jävla ont, de svider och bränner i hjärtat. Det känns som om någon slitit ut de , spottat och trampat på det.
Jag har aldrig blivit kär , på riktigt , och sen kommer denhär killen , förbi världen stannar och du får fjärilar i magen. Han är så snygg , han är så perfekt. sättet han kysser en på , sättet han pratar med dig. Eller sättet han smsar dig på. Du är allt ,du är världen för någon. Du betyder något , och någon älskar dig.
Det är så förbannat härligt , ni sover över , är uppe hela natten , pratar och gosar hela natten.
Sen går ni upp på morgonen , äter frukost tillsammans , du ser förjävlig ut , men endå berättar han för dig att du är vacker och finast i världen. Du är hans tjej och han är din kille. Ni är varandras.
Det håller i 2 veckor sen
BAM
 
du är otrogen , med en person som inte kunde betytt mindre i ditt liv. Du är full , du vet inte vad du håller på med ,du ställer dig upp och går därifrån , allt snurrar. Du måste berätta , du måste prata med honom, krossa hans hjärta , säga att du gjort de värsta tänkbara , men de var inte meningen. Det bara blev så. Du var dum , du var full. Men de är ingen ursäkt. Han lägger på i örat på dig.
Du går ut , fortförande full , försöker hoppa ifrån balkongen , vill få ett slut. Ångrar dig , har skuldkänslor.
Folk tar tag i dig , lugnar ner dig , säger att de kommer ordna dig,det kommer bli okej.
Det löser sig , men de gör de inte.
 
Du vaknar upp dagen efter bakfull med ångest. Du kollar mobilen , han har gjort slut med dig. Han vill inte höra dina förklaringar han vill inte prata med dig , aldrig mer se dig. Han trodde inte mer om dig, han hade aldrig gjort de. Allt som ni hade för en vecka sen är helt borta , de existerar inte. Han ignorerar dig.
Du blir apatisk och bryr dig inte om något.
 
Du får ett sms dagen efter där han berättar att du kanske kan få en chans till , men du ska inte förvänta dig att han kommer vara glad på dig , att han någonsin kommer förlåta dig , att de ens blir något igen. Vi kan väll vara nära , men inte tillsammans?
Ja visst säger du , vi löser dethär , jag göra vadsomhelst.
 
Det går två dagar , sen får du ännu ett sms där de står , "alva , jag älskar dig , du betyder allt ..." osv , han säger hejdå , han ger upp hoppet om dig. Han orkar inte. Han vill inte. Han älskar dig , men han klarar inte av hur trasig du är. Du är köttslamsor. Trasig och blodig.Du svarar "snälla gör inte såhär mot mig , jag klarar inte av det". Du tar upp kniven du inte rört på 2 år, och du gör de lägsta en människa kan göra mot sig själv. du skär dig , för en kille. Nej inte för en kille , för en människa som varit ditt liv i 6 månader , för någon som brytt sig , respekterat dig , älskat dig. Och allt du gett tillbaka är att vara otrogen. Du skär dig , och de blöder , du känner inget. Du önska att du gjorde de. Inombords är du död , som en vissen växt , inte ens vatten kan rädda dig. Du är i mörkret, i djupet. Han ringer , försöker få tag på dig , förstår att något är fel. Du svarar , de är blod överallt , du har panik ,ångest och du är rädd. Han säger att ni borde ses någon dag och snacka om det. Ni borde prata ut , dehär kan funka. Vi löser dehär Alva , de löser dig , allt löser sig. Ännu en gång dessa ord helt tomma på hopp , "det löser sig" ordet som inte borde existera, ordet som aldrig är sant. För de löser sig inte , och de kommer aldrig göra de , du borde förstå alva. Sluta vara så naiv.
 
Du har skolkat skolan 2 dagar , för du klarar inte av att se honom i skolkorridoren , du skäms. Skäms över att behöva visa dig bland idioterna i skolan , och endå var den störtsta idioten av alla. Dagen kommer då du går till skolan. Du överlever dagen helt okej. Sen kommer han där i korridoren , du får panik , vill gömma dig , vill bort ifrån denhär planeten , de funkar inte, du har inget val , du måste gå förbi honom. När han passerar känner du lukten av hans parfym , lukten av hemma , de som är hälften av dig. Han är söt , han har sina vanliga kläder , som du känner igen så väl. Han passerar , ägnar dig inte en blick , du kollar ner i marken , sväljer och sväljer , du får inte gråta, de är ditt fel , allt är ditt fel alva. Sluta spela offer , snabbt.
 
Du kommer hem , ni bestämmer att ni ska ses dagen efter , gråta och prata ut om det. Men du vet innerst inne att han inte kommer kunna förlåta dig , du har slitit ut hans hjärta och bajsat på det. så gör man inte Alva.
Du svara att ja självklart ska vi ses i morgon , ni bestämmer tid och hos vem.
Timmarna går , och ju mer du tänker på de så förstår du att de är idotiskt , att tro att de kommer bli bättre. Du lever på orden "det löser sig". Nej alva du vet sanningen, du behöver inte ljuga för dig själv.
 
Du sätter dig ner , förbereder ett sms du ska skicka iväg , dä du berättar att han är världens underbaraste person , du tackar och niger , du har gjort mitt liv värt att leva. "Jag älskar dig , ta hand om dig"
det är orden du avslutar med. Du avslutar din andra hälft , ditt andra liv , med en mening. Det var så lätt. Du ger upp , du glider in i mörkret och låter dig själv kvävas, du är en loser alva. Jag trodde inte dehär om dig.
Det är illa.
 
 
Du står nu kvar , tomhänt , skärsår på armen , och ett brustet hjärta.
Allt dehär , och endå ångrar du inget , inte en enda timma du spenderat på honom , du älskar honom , och kommer alltid göra de. Du önskar att de slutat annorlunda, du är död. Du vill dö , men ingen vill avsluta sitt liv för en så meningsfull men endå meningslös sak. 
Det svider och bränner , det gör så förbannat ont.
Du är kvar och de finns bara 4 ord kvar som ekar i ditt huvud.
Det löser sig.
 

Jag är två meter lång

Shoppade idag med mina vännisar och känner mig som en riktig bloggare som lägger upp det här på bloggen, haha. Köpte skelett tröjan, super mysig!! Och massa andra grejer som kändes överflödiga att ha här på bloggen, och nej jag köpte inga sånna där jerry skor, ja. Jerry skor. Heter det. För om jag skulle gå i sånna så skulle jag ramla och dö och bli två meter lång, inte nödvändigt vis i den ordningen men.. Jag och kompisarna provade bara för skojs skull och det är roligt att muppa runt i klackskor ibland.


ahaja


Hipsta Please

Försenad födelsedags present, kom i torsdags och jag är kär i en tröja. För att den är helt perfekt. Och awesome. Och jag blir helt overwhelmed varje gång jag tittar på den. Så bra är den. Och bara titta på klädlappen som hängde inuti, det va den bästa klädlappen jag nånsin fått. Jag ska spara den för evigt. Constructed by happy people in matchning socks. What's not to love? Don't slap pandas.

Jag har inga ord. Bästa lappen nånsin, jag som har förkärlek för små saker också, den va nämligen fastklämd med den lilla klädnypan.

https://cdn3.cdnme.se/3582286/6-3/pic_514f60f59606ee7b702e496f.jpg" class="image">


Om

Min profilbild

Helloooooooo mothafuckersssssss 😍

RSS 2.0