Men guise detta är sjukt


My shitty day /Sofia

Asså jag ska inte lipa här, jag ska bara försöka förklara varför min dag var så dålig på ett sätt så att ni kan skratta åt min misslyckade existens. Ni vet dom där små detaljerna i en dag som kan göra dig så pissed off.. Lemme share ma story. Vaknar inte av väckarklockan för jag är djupt inne i en dröm där min kompis har spikat upp strumpor i hela hennes lägenhet. Har kommit försent till skolan typ 2-3 gånger och VARENDA gång har alla i min klass varit nere i aulan inklusive denna gång. Så man går in där som ett fån och tror att det är studiedag tills man inser att de är i aulan och man måste klampa in där och bli utstirrad. Idrottsläraren has no mercy och tvingar oss springa i regnet. Blöt som en pissråtta blir man tillsagd med peppad ton att "öka takten!" AV EN FÖRBIPASSERANDE CYKLIST. Mind. Your. Own. Buissnies. Sen får jag svettblöta strumpor kastade på mig. Helt utan anledning. Jag nämner inga namn men denna i fråga läser detta nu och strumporna va fan inte blöta av regn ska du ha klart för dig. Moppen har vält. Sko i vattenpöl. Regn. Blött. Hemma. MEN körskolan va det också ja. Blött. Regn igen. Det droppar vatten. Sen hem. Äntligen hem. Min dag ladies and gentlemen. Känslan för dagen:


Embrace your weirdness

"I min värld äter alla fjärilar och bajsar regnbågar" - Horton


Bah softar för det förtjänar jag /Sofia

Första avsnittet av nya säsongen av Americas next Top Model och såndäringa braig mat som man bara *micro* *klart* min måndagskväll helt enkelt. Inte lika enkel som själva dagen. Tough day.


Igen: vad har Sofia gjort

"Vad har du gjort i helgen då Sofia?"
"Bah hängt duvet"


leker cool /Alva


Spam: vad har Sofia gjort

Jag har: som sagt firat pappa, kikat på euruvision, grattis Danmark. Sen har jag promemixat med min häst. Han som ligger där. När vi promenixa så såg vi fina blommor. Häst åt. Jag fota. Sen så var det lite regnigt igår så istället för att klippa gräset upptäckte jag till min fröjd att det var svampbob maraton på tv. Min dag var fulländad.

https://cdn2.cdnme.se/3582286/6-3/pic_519a265ae087c3573892dc20.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3582286/6-3/pic_519a265c9606ee252c34f632.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3582286/6-3/pic_519a26769606ee253e4c3910.jpg" class="image">


Hashtag Milf

Jag citerade just Eric Saade från Eurovision om någon råkade känna sig lite träffad. Vad har Sofia gjort i helgen då? Jo jag har firat min gamle far som fyllde 43 år, vilket betyder goooood mat. Efterrätten hann jag inte ta kort på innan jag åt upp den men det va rabarberpaj om nån undrar. För det vet jag att ni gör. För hade ni inte vart lite nyfikna om jag bah "nä jag tänker inte säga vad vi åt till efterrätt, det är hemligt". Nä kanske inte.


Hitta Nemo 2?! /Sofia

Fast det skulle tydligen bli en "Hitta Doris" ist. För Nemo är väl redan hittad eller? Detta gör mig ytterst förvirrad. Jag har hittat Nemo ju. Duuh. Ser fram emot att se den 2015 iaf..


Melting crayons /Sofia

Det blev inte så som jag tänkte mig när jag tittade på bilder på weheartit, men låt oss acceptera det faktum att allt är snyggare på weheartit. Smälter kritor på bilden då alltså, projektet heter yin och yang, alltså ska arbetet representera balans. Ni får se färdiga resultatet så ska jag förklara, detta är bara en liten sneak peak.


Min förebild /Alva

Min absolut största förebild är cara delevingne.
Hon har sjukt snyggt ansikte och stil. Hon har också en egen personlighet.
Cara är modell och skådespelare och har varit med i tidningar som vouge och gått  modell för victoria secrets.
SJUKT SNYGG ÄR HON.
 
 

Hei //Sofia

AND NOW YOU'RE LION ON THE COLD HARD GROUND


Inspiration !! /Alva


Bakis/Alva

Tjena!
 
Hade en sjuk lördagskväll , jag och min syrra drog till Gustaf och David , och så bäst som dom är så bjöd dom ju oss på dricka. Meningen var ju inte att jag skulle dricka så mycket , men eftersom vi endå skulle sova där så spelade de ju ingen roll.
 
Sjukt god dricka , redbull och vodka , sen vodka med blåbärssmak och någon dricka som smakade dumle.
Facking epicness va det.
 
Just nu mår jag skit , huvudvärk , VÄRLDENS största skoskav , och ett jävla illamående.
Men de va de fan värt.
 
Nästa helg kanske vi ska ut och grilla och dricka lite med danne och gustaf , eller gystav som jag kallade honom igår.
nåt är fel.
 
Nu sitter jag med mor och isa i soffan och kollar på Liza marklund filmerna och käkar godis å dricker cola.
 
I morgon är vi lediga med , sånt uppskattas när man inte sovit på hela natten.
 
 
 
 

Hej det är sommar /Sofia

Ni vet när man ska ta en bild i solljuset på det gröna fina och man ser inte ett skit på mobilen för att solen lyser på den och man går därifrån i tron om att "det blev säkert en jätte bra bild"


Om

Min profilbild

Helloooooooo mothafuckersssssss 😍

RSS 2.0