FAST, DET ÄR DET.

Det är fredag. Fredags bossen säger jag bara, det är jag det.
3 inlägg kommer idag, intressanta och skojiga kommer de va också. Kanske några till oitressanta också. Men jag lovar blogg idag iaf!

Livet /Alva


Bara för att livet är just så djupt.


Ljug inte. Ni har saknat Dagens unicorn.

Så här är den. Dagens unicorn. Och jag vet att ni gillar det.
 
 
På tal om (egentligen borde det ju bli, "på skriv om") Alltså, på skriv om hål i just kroppsdelen örat, så kan jag tella er att jag har tagit hål "där uppe" i örat, helix alltså. Fattar ni? Haha, ni ska få bils när jag hinner;)
 
Hoppas ni har en bra start på veckan!

Bra start på veckan till dig från mig!

Bild från hofh bloggen!

Hur sjutton hänger det ihop??

Kikade lite på en klädsida med snygga kläder jag egentligen inte har råd att köpa och såg denna bildern. Hur sjuttan kan tjejens (högerhands) fingrar vara där dom är? Blev det nåt fel i redigeringen?  ???

Yupp.


Sunday bloody sunday

 

ute i skogen

Påväg ut i skogen . Promenera vovven !

random/Alva


sjukling

Är hemma ifrån skolan idag . Är en liten sjukling. 
Vi hade ändå bara vandring idag . Så jag missar ju inget direkt.
Jag uppdaterar mer sen . sålänge får ni leva med bilden på min lilla sötnos/Alva
 

dagens outfit/Alva


Varför inte?

Skulle kännas jättefräscht och typ jordnära att måla ett träd på väggen. Ska ju göra om i mitt rum, lovar er före och efter bilder men renoveringen ska inte börja förräns efter nyår:)

ny mobil !

Prövar att mobilblogga lite ifrån min nya mobil :D
adda mig på kik : Alvastorm
 
 
 

What I ware these days'

Mjuk och go' stickad gubbtröja som jag kallar det från.. tro det eller ej, stadium! Tänka sig att de säljer sånna kvalitéts gubbtröjor där! Liiite för kort i midjan för min smak, sånna tröjor ska ju va as stora! Men jag tog storlek 44, haha, så den är lång och bra på armarna!:) Blir äcklad av för små kläder. Euuw. Along with min favvohalsduk satt det som en smäck på en höstdag. Hur en smäck nu sitter?
Lilla Sofia (fast jag är ganska lång) har fått så lång kalufs att hon (nästan) kan få upp allt i en bulle. Mitt på huvudet. Som lilla My. Det var vad alla sa till mig i skolan. Att jag såg ut som lilla My. Pontus var avundsjuk och ville också ha en liten bulle.

Om

Min profilbild

Helloooooooo mothafuckersssssss 😍

RSS 2.0